Meny

Startside
Opp
Historie
Fyringsved
Inn på tunet
Strikkeprodukter
Restaurant


Guestbook

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER PÅ VÅRT TILBUDSSORTIMENT

NYANLEGG

Nordmo GÅRD  har flere prosjekter  for at våre gjester skal kunne få mere ut av sitt opphold hos oss. Det gjelder både anleggsmessig og på aktivitetssiden.

BADSTU MED BADESTAMP
Vi har nå utvidet badstua med ei romslig stue (benyttes som restaurant), og med utendørs badestamp, gapahuk nye kaier og en romslig platt hvor den kan holde store selskap (mere enn 100 personer om nødvendig). Anlegget innendørs passer best for mindre grupper, beregnet oppad til 12 personer. Her arrangeres "badekvelder" for gode vennelag eller kollegaer fra jobben.
Anlegget er tilrettelagt for rullestolbrukere.

"INTIMRESTAURANT"
Restauranten er ferdig, og tatt i bruk. Den er ikke for de helt store sammenslutningene, men rommer 12 personer. 
Men når det er fint vær ute, så har vi faktisk servert middag for 110 gjester samtidig. Ingen umulighet, men krever litt logistikk!

Vår tanke bak menyene er at våe retter, (som bygger på mest mulig "kortreist mat", dvs vi finner råstoffene så nært gården som det lar seg gjøre

GUIDEDE TURER I PASVIKDALEN
Vi har nu fått det såvidt hektisk at vi har besluttet å avvikle de guidede turer innover i Pasvikdalen. Vi beholder imidlertid turene til Harefoss med elvebåten og aktivitetene her på gården (restauranten).

Vår målgruppe vil nå være sluttede lag, bedrifter, institusjoner og foreninger. På elvebåten har vi en kapasitetsbegrensning på 
20 personer.

 

 

                                                                                                  

 
Kontakt informasjon:    
Elvebåtturisme: 
Strikkeprodukter: 
Fyringsved: 
Thormod Hoel
Anne- Lise Hoel

Thormod Hoel